Pazanda
 Bugun nima pishirdingiz? - Forum
[Forumdagi yangi habarlar · Qatnashuvchilar · Forum qoidasi · Qidirish · RSS ]
  • Страница 1 из 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 9
  • 10
  • »
Forum » Pazanda » Turli xil taomlar » Bugun nima pishirdingiz? (Biiir gap sotamizmi :))
Bugun nima pishirdingiz?
Admina Sana: Shanba, 2009-04-18, 0:39 AM | Habar # 1
Генерал-майор
Guruh: Администраторы
Habarlar: 252
Reputation: 4
Status: Oflayn
Bu yerda bugun qanday taom tayyorlaganligimizni yozsak, rasm ham shartmas, shunchaki fikr almashsak nima disla?

O'zim boshlab bersam, bugun tvorojniy tort qildim, ooo shunaqangi yumshoq chiqdiki, og'izda eriydigan(maqtanib qo'yiy :D), to'g'risi birinchi qilishda bunaqa yaxshi chiqadi deb o'ylamagandim. Afsuski fotoaaparatni bervorgandik, shunga taomlani rasmga ololmayapman, lekin tvorogli tortimni reseptini qo'yaman inshaalloh,

Qizla silani oshxoneylada nima gapla smile

 
Admina Sana: Shanba, 2009-04-18, 0:54 AM | Habar # 2
Генерал-майор
Guruh: Администраторы
Habarlar: 252
Reputation: 4
Status: Oflayn
Etgancha bugun kechki ovqatga tovuq pishirgandim, uydigila shunaqa usulni juda yaxshi ko'rishadi, shunga ko'p shu usulda pishiraman. Oddiy va oson

Tovuq oyoqlarini bir tomonidan goshtini kesaman(ichiga marinovka o'tishi uchun) avval tuzlab,zirovor sepib va uksus solib aralashtirib 3-4 soatga muzlatgichga qo'yaman.
Keyin olovni eng balandida yog'ni qizdirib, tovuqlarni qizartirib olaman va olovni osh dimlaydigan qilib, tovuq ustidan oldinroq marinovka qilingan idishda qolgan suv va 2 osh-qoshiq suv quyib, qapqoqni yopib 40min dimlayman. Orada 20mindan keyin ikkinchi tomonini aylantirib qo'yish kk. Keyin ko'p suv solmaslik kerak, chunki ko'p suv tovuq oyog'idagi yopishqoq suyuqlikni chiqarib, tovuqlar qozonga yopishib qolishi mumkin

Kimda qanaqa reseptla bor tovuq pishirish bo'yicha, maslahat berilar smile

 
fastaqiym Sana: Juma, 2009-05-08, 8:08 PM | Habar # 3
Подполковник
Guruh: Администраторы
Habarlar: 112
Reputation: 5
Status: Oflayn
Tovuq pishirish usuliz oson ekan, mazali chiqsa kerak. Rahmat bo'lishganizga.
Bugun tushenka pishiryapman. Asli mol go'shtidan qilgan yaxshi, ba'zi saablarga ko'ra(eksport bo'lib kelgan halol mol goshti yoshi o'tgan molniki bo'lgani uchun) qo'y go'shtidan tayyorlayman.
*Tushenka*
Kaftdek qilib kesilgan go'sht bo'laklarini tuz va murchlab, uch-tort lavr yaprog'i solingan quruq bankaga (1litrli)soldim, piyoz yirikroq parraklab solib, 2-3 lavr yaprog'i yana tashlab, banka ustini uch buklangan folga bn yopdim. sovuq duxovkaga bankani solib, 180Cda pishirishga qoydim. 3 soatda tayyor bolai, orada 1,5 soatdan keyin 1 st suv quyaman, IA.

*Piyozdan avval katoshka solsa yanayam yaxshi~


Ko'za kunda emas kunida sinadi.
 
Admina Sana: Shanba, 2009-05-09, 1:47 PM | Habar # 4
Генерал-майор
Guruh: Администраторы
Habarlar: 252
Reputation: 4
Status: Oflayn
shu tushenkani qilinish processini rasmlari bormi, iloji bo'lsa saytga qo'ying, yoki manga e-mail qiling, ruxsat bersez asosiyga qo'yardim ;;)
 
Admina Sana: Shanba, 2009-05-09, 9:32 PM | Habar # 5
Генерал-майор
Guruh: Администраторы
Habarlar: 252
Reputation: 4
Status: Oflayn
kecha shashlik qilgandim, asosiyga resepti chiqib qoladi nasib qilsa wink
Ilovalar(fayl,rasm): 8369374.jpg (44.0 Kb)
 
ummuabdulaziz Sana: Shanba, 2009-05-09, 9:37 PM | Habar # 6
Рядовой
Guruh: Пользователи
Habarlar: 5
Reputation: 2
Status: Oflayn
Assalamu alaikum, Surayka holasi, manga shu seriyasidan bitta nonni orasiga 2 ta shashligizdan solib uzatvorin tongue
 
fastaqiym Sana: Shanba, 2009-05-09, 10:00 PM | Habar # 7
Подполковник
Guruh: Администраторы
Habarlar: 112
Reputation: 5
Status: Oflayn
Surayka, shashligiznii, bezatganiznichi~ MashaAllah. Restoranni shefpovariga o'xshaysiz.

Добавлено (2009-05-09, 10:00 Pm)
---------------------------------------------
UNda kelasi safar qilis nasib qilsa, qadam-baqadam rasmga olaman, IA. Rahmat, qiziqish bildirganizga. Recept meniki emas lekin.

Bugun esa bankada tovuqli tushenka (Kuritsa v banke) qildim, menga shunaqa bir qo'yishda pishadigan ovqatlar qulay bo'lyapti shu kunlarda.


Ko'za kunda emas kunida sinadi.
 
Admina Sana: Shanba, 2009-05-09, 10:55 PM | Habar # 8
Генерал-майор
Guruh: Администраторы
Habarlar: 252
Reputation: 4
Status: Oflayn
Quote (ummuabdulaziz)
Assalamu alaikum, Surayka holasi, manga shu seriyasidan bitta nonni orasiga 2 ta shashligizdan solib uzatvorin

wa alaikum assalam. Jonim bilan uzataman, Soulda tandir nonlari yopilvottiyakan kak raz, orasiga shashlik qo'yib, ustidan piyoz va biroz uksusdan sepvorsam, ana taomu mana taom bo'larkande , ehhh uzbni eslavordim ...

Quote (fastaqiym)
Surayka, shashligiznii, bezatganiznichi~ MashaAllah. Restoranni shefpovariga o'xshaysiz.

subhanalloh, man rosa o'xshamadide shu shashligim deb o'ylagandim, uyda 2kishiga ovqat qilganim uchun va oven patnisi kichik bo'lgani uchun bir yo'la pishiraqoliy deb kottaroq qilgandim, uzbdagi ingichka shashliklani dodasi bo'p qopti :P, keyingisini kichikroq qilib olaman inshaalloh
 
Admina Sana: Dushanba, 2009-05-11, 10:17 PM | Habar # 9
Генерал-майор
Guruh: Администраторы
Habarlar: 252
Reputation: 4
Status: Oflayn
Kechki ovqatga baliq qilgandim smile
Ilovalar(fayl,rasm): 4293871.jpg (41.4 Kb)
 
fastaqiym Sana: Dushanba, 2009-05-11, 11:43 PM | Habar # 10
Подполковник
Guruh: Администраторы
Habarlar: 112
Reputation: 5
Status: Oflayn
Surayka, baliqni UNga botirib yog'da qovurganmisiz? menam baliqni guruch bilan yeyishni yashi ko'raman.

Ko'za kunda emas kunida sinadi.
 
Admina Sana: Dushanba, 2009-05-11, 11:54 PM | Habar # 11
Генерал-майор
Guruh: Администраторы
Habarlar: 252
Reputation: 4
Status: Oflayn
Quote (fastaqiym)
Surayka, baliqni UNga botirib yog'da qovurganmisiz? menam baliqni guruch bilan yeyishni yashi ko'raman.

axa unga belab qovuraman
http://pazanda.ucoz.com/forum/20-11-1 shu yerda resepti bor edi
 
fastaqiym Sana: Seshanba, 2009-05-12, 0:17 AM | Habar # 12
Подполковник
Guruh: Администраторы
Habarlar: 112
Reputation: 5
Status: Oflayn
Ertalabki choyga shirqovoq qilgandim.
Ilovalar(fayl,rasm): 8364206.jpg (75.5 Kb)


Ko'za kunda emas kunida sinadi.
 
Admina Sana: Seshanba, 2009-05-12, 8:50 AM | Habar # 13
Генерал-майор
Guruh: Администраторы
Habarlar: 252
Reputation: 4
Status: Oflayn
shirqovoqni ichgim kep ketti rasmini ko'rib, rosa mazalidura, uzatvoring bizagayam ;), rasmgayam chiroyli tushibdi, shunaqa idishladan olish kk ekande a ;;)
Reseptini intizorlik bilan kutamiz. Agar qilish jarayonini rasmi bo'lsa, Turli xil taomar bo'limida Qovoqdan taomlar bo'limini o'chib, o'sha yerga joylashtirsak bo'ladi, nima dediz wink
 
fastaqiym Sana: Juma, 2009-05-15, 8:05 PM | Habar # 14
Подполковник
Guruh: Администраторы
Habarlar: 112
Reputation: 5
Status: Oflayn
Go'shtli non qilgim kelgandi, birinchi marta qilib ko'rdim.


Bu esa makaron-guruchli garnirli taom. Taomga pomidor, pomidor pasta, bolgar qalampiri, yashil zaytun, janduq va mechuri(koreyscha, ing. 'common quail ekan, o'zbekchasi nimaykin) degan qushning tuxumini qovurib turib, dimlangan birozga . Garnir Shohis opa receptlaridan olindi.

Ilovalar(fayl,rasm): 7266595.jpg (122.1 Kb) · 1804141.jpg (110.5 Kb)


Ko'za kunda emas kunida sinadi.

Habarni tahrir qiluvchi fastaqiym - Shanba, 2009-05-16, 5:03 PM
 
marjona Sana: Yakshanba, 2009-05-17, 11:07 AM | Habar # 15
Рядовой
Guruh: Пользователи
Habarlar: 5
Reputation: 0
Status: Oflayn
assalomu alaykum biza Surayka siglimni qul ostilarida ikki kundan beri hujayinga alviya qilib berayapmiz kecha qilgandim bugun yana egim kelayapti deb ertalabdan yash bolaga uxshab ketilar yana unga dabovka tovuqam pishirayapman xulas Surayka siglim bizni pazanda qilib quedingizda smile
 
Forum » Pazanda » Turli xil taomlar » Bugun nima pishirdingiz? (Biiir gap sotamizmi :))
  • Страница 1 из 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 9
  • 10
  • »
Поиск:


Copyright Pazanda.ucoz.com © 2024