!!!
BISMILLAH!!!
Masalliqlar( kishi
uchun):
-oshirma hamir(hamir yumshoq
qoriladi)
-pishloq
-tuxum
-saryog’
Tayyorlash:
Oshirma hamir yaxshyilab
oshganidan so’ng, o’rtacha likopcha kattaligida yoyamiz.
Hamir yuzasiga pishloqni
sepib yoyamiz.
Ikkala chetidan o’rab,
yuqori qismini rasmdagidek birlashtiramiz.
180Cga 15-20daqiqaga
yuza qismi biroz qizarguncha qo’yamiz.
Duxovkadan olib, har bir
hachapuri o’rta qismiga yarim qoshiqdan saryog’ solib, ustidan tuxum chaqamiz
va yana 10-15daqiqaga duxoavkaga qo’yamiz(tuxum oqarishi bilan olamiz)
Hachapurini yeyishda, chetki qismidagi nonidan olib, o’rtasidagi tuxum va
pishloqqa botirib, aralashtirib yeyiladi.
Resept http://forum.say7.info/topic19102.html
saytidan olindi
Alloh foydalantirsin!
|