Bugun nima pishirdingiz?
|
|
Admina |
Sana: Chorshanba, 2009-09-30, 10:27 AM | Habar # 121 |
Генерал-майор
Guruh: Администраторы
Habarlar: 252
Reputation: 4
Status: Oflayn |
mashaalloh. Unda Buhorocha oshni reseptidan berilar, saytga osh reseptlari qo'yishni boshladik |
|
| |
fastaqiym |
Sana: Payshanba, 2009-10-01, 2:39 AM | Habar # 122 |
Подполковник
Guruh: Администраторы
Habarlar: 112
Reputation: 5
Status: Oflayn |
Yaxshi bolardi, Alloh nasib qilsa~. Gulishka opa rozi bo'lsalar, kelsai safar rasmga olib turaman. Men ham shu bahona o'rganib olaman.
Ko'za kunda emas kunida sinadi. |
|
| |
Admina |
Sana: Payshanba, 2009-10-01, 9:13 AM | Habar # 123 |
Генерал-майор
Guruh: Администраторы
Habarlar: 252
Reputation: 4
Status: Oflayn |
Fastaqiym, bizaga oddiy qog'ozda rasmsiziyam bo'vuradi : P Gulishka opa, reseptizdan bo'lishing, kelasi hafta uyga mehmonla keladigan, oshni Buhorochasiga qib berardim : D |
|
| |
Nur |
Sana: Payshanba, 2009-10-01, 12:42 PM | Habar # 124 |
Рядовой
Guruh: Пользователи
Habarlar: 4
Reputation: 0
Status: Oflayn |
Albatta keyingi safar birgalashib pishirsak, rasmga olib qoyamiz inshaAlloh. uzr qaerga yozishni bilmadim , adminka, manga nimagadir nur niki ostida postlarim chiqyapti man Gulya nikida edim. |
|
| |
Admina |
Sana: Juma, 2009-10-02, 9:20 PM | Habar # 125 |
Генерал-майор
Guruh: Администраторы
Habarlar: 252
Reputation: 4
Status: Oflayn |
siz avval Nur nomiga azo bo'lganmidiz hozir kirayotgan komputerizdan? Agar shunaqa bo'lsa, chiqish qilib, so'ng Gulya niki bilan kiring, buhorocha oshni intizorlik bilan kutvomman : D |
|
| |
fastaqiym |
Sana: Payshanba, 2009-10-08, 3:13 AM | Habar # 126 |
Подполковник
Guruh: Администраторы
Habarlar: 112
Reputation: 5
Status: Oflayn |
Gulishka opa tayyorlagan Kruassan bulochkalar!~
Ko'za kunda emas kunida sinadi. |
|
| |
Admina |
Sana: Juma, 2009-10-09, 4:19 PM | Habar # 127 |
Генерал-майор
Guruh: Администраторы
Habarlar: 252
Reputation: 4
Status: Oflayn |
subhanalloh, juda chiroyli chiqibdi, mazasiga o'zim garantiya beraman desama, Gulishka opa, endi bizani havasimizni keltirmangde : ), man haliyam Buhorocha oshni kutvomman reseptini : P |
|
| |
Gulya |
Sana: Juma, 2009-10-09, 6:57 PM | Habar # 128 |
Рядовой
Guruh: Пользователи
Habarlar: 12
Reputation: 2
Status: Oflayn |
Adminka uzr fastaqiym bilan birga step-by step qilamiz deb resept ham qolib ketdi. Buxorocha palovimiz boshqa palovlardan farq qilib,avval go`shtni yaxshilab qovuramiz,keyin piyoz solamiz va bir hovuch savzi solamiz, piyoz kuyib qolmasligi uchun.yaxshilab qovurganimizdan so`ng qolgan savzilarimizni solib yoyib chiqamiz go`shtni ustiga va 1 piyola suv solib 30 minutcha past olovda dimlab qo`yamiz.sarimsoq piyoz solmoqchi bo`lsayiz savzining oralariga jaylashtirasiz.Savzimiz yumshagandan so`ng ustidan ziravorlarni sepib chiqamiz.va yaxshilab yuvilgan guruchimizni solib bir tekisda yoyib chiqamiz.Ustidan barmog`imizning birinchi bo`g`imigacha keladigan suv solib,tuz ham solib qopqoqni yopamiz,barmog`imizni guruch ustiga qo`yib suvni o`lchaymiz.olovni balandlatib, suvimiz hammasi qaynab tugaguncha qozonni kovlamaymiz.suv qaynab tugagandan keyin kapkir bilan faqat guruchimizni ag`daramiz va 10 minutcha qo`yamiz ,yana olib bir marta takrorlaymiz,keyin guruchni hammasini qozonimiz o`rtasiga to`g`day qilib qo`yamiz.15 minut dimlaymiz,bo`ldi taomimiz tayyor.Suzishda guruch bilan savzi aralashtirilmaydi.avval guruch keyin ustidan savzi keyin go`shtlarini suzasiz.Buxoroning palovi mana shu nisi bilan farq qiladi,yani guruch bilan savzi aralashtirilmaydi.
Habarni tahrir qiluvchi Gulya - Shanba, 2009-10-10, 9:25 AM |
|
| |
Admina |
Sana: Shanba, 2009-10-10, 9:04 PM | Habar # 129 |
Генерал-майор
Guruh: Администраторы
Habarlar: 252
Reputation: 4
Status: Oflayn |
Quote (Gulya) avval go`shtni yaxshilab qovuramiz,keyin piyoz solamiz va bir hovuch savzi solamiz, piyoz kuyib qolmasligi uchun Gulya opa, goshtni qizartirib, keyin piyozni solib qovuramizmi yoki sraze sabzini ham solib, keyin qovuramizmi? qolganlarini chundim rahmat : ) |
|
| |
Gulya |
Sana: Yakshanba, 2009-10-11, 6:33 PM | Habar # 130 |
Рядовой
Guruh: Пользователи
Habarlar: 12
Reputation: 2
Status: Oflayn |
Go`shtimiz qizargandan keyin piyoz bilan birga faqat bir hovuch gina savzi solamiz ,piyoz kuyib qolmasligi uchun,keyin yaxshilab piyozimiz qizargandan so`ng qolgan savzilarni solamiz. |
|
| |
Admina |
Sana: Yakshanba, 2009-10-11, 8:20 PM | Habar # 131 |
Генерал-майор
Guruh: Администраторы
Habarlar: 252
Reputation: 4
Status: Oflayn |
jazakallah Gulya opa |
|
| |
amina |
Sana: Dushanba, 2009-10-12, 2:20 PM | Habar # 132 |
Рядовой
Guruh: Пользователи
Habarlar: 8
Reputation: 0
Status: Oflayn |
assalamu alaykum qizlar buxorocha oshni hamma maxtaydi men o'zim yeb ko'rmaganman shunga iloji bo'lsa rasmlar bn asosiyga qo'ysanglar yaxshi bo'lardi |
|
| |
fastaqiym |
Sana: Yakshanba, 2009-10-25, 1:18 AM | Habar # 133 |
Подполковник
Guruh: Администраторы
Habarlar: 112
Reputation: 5
Status: Oflayn |
Asalli tort. http://muslima.uz sayti foydalanuvchisi Gul opa retseptlari asosida pishirdim. Medoviy torti Xamiriga: -4ta tuxum, 1.5 st shakar, 200 gr saryog', 4 osh-q asal+1 choy-q soda, 2.5 stdan ko'proq un, 1,5 ch-q baking powder. Kremiga: 1,5 st sut+6 osh-q shakar, 1ta tuxum+4 osh-q shakar+2 osh-q un; 2 osh-q saryog'. Glazuriga (Shu mahsulotning qoq yarmidan glazur qilaman): 3 osh-q kakao+6 osh-q shakar+50gr saryog'+3 osh-q sut, ozgina limon soki. Qo'shimcha:: -Qavat oralariga sepish uchun yong'oq va danal maydalangani. Tayyorlash: -Tuxum va shakarni venchikda aralashtiriladi, saryog' qo'shib aralasht. Kastryulga asal va soda solib gazda past olivda kaamel rangiga kirguncha aralasht. Saryog'li massaga qo'shib aralasht. Un va baking powder solib aralasht.Massani 4ga bolib, 200C duxovkaga qo'yib galma-gal pishirib olinadi. HAr bir qavat pishib chiqishi bilan listning o'zida chetlarini kesib olib, sovitadigan setkaga o'tqaziladi. -Krrem uchun sut+shakarni bir qaynatib o'chiriladi. Kosada tuxum+shakar+un aralashtirib olinib, sutga solib aralasht. va olovni yoqib, quyilguncha past olovda aralasht. turiladi. Quyilgach, olov o'chirilib, saryog' solib aralasht. Pishgan xamir qavatlari orasiga suriladi, yong'oq maydasi sepiladi. Qavatlar taxlangach, xamir chetidan kesib olingan bolaklarni maydalab, eng ustki kemli qavat ustidan sepiladi, qolgan yong'oq maydasi ham sepiladi.
Ko'za kunda emas kunida sinadi. |
|
| |
Shohis |
Sana: Chorshanba, 2009-11-25, 7:46 AM | Habar # 134 |
Рядовой
Guruh: Пользователи
Habarlar: 5
Reputation: 0
Status: Oflayn |
Mashallah Mashallah qizlar Ancha bo`lgandi forumga kitmaganimga Qo`l ko`zlaringiz dard ko`rmasin. Bir biridan ajoyib taomlar! Dasturhonlaringiz doim shunaqa chiroyli va barakotli bo`lsin. |
|
| |
fastaqiym |
Sana: Yakshanba, 2009-11-29, 2:13 AM | Habar # 135 |
Подполковник
Guruh: Администраторы
Habarlar: 112
Reputation: 5
Status: Oflayn |
Assalamu alaykm wr wb, Shohis opa! Xush kelibsiz, sizni foumda ko'rib xusand bolib ketdim. Tez-tez tashif buyurib turing.
Ko'za kunda emas kunida sinadi. |
|
| |