!!!
BISMILLAH!!!
Masalliqlar( 3kishi
uchun):
-200gr go’sht(mol,
tovuq)
-o.5ta gulkaram(yoki
brokolli)
-1dona piyoz
-0.5tadan qizil, sariq,
yashil bolrgarskiy
-1bonka kichik jo’xori
donalari(baby corn)
-7-8bo’lak qo’ziqorin
-1osh-q un
-3-4osh-q o’simlik yog’i
-6osh-q soya sousi
-1dona murch
-1dona galina blanka
bo’lagi(hoshiga ko’ra)
-tuz,ziravorlar
Tayyorlash:
Qizigan yog’da piyozni
2daqiqacha qovurib, so’ng somoncha to’g’ralgan go’shtni va soya sousini solib
yana 5daqiqa qovurib olamiz.
Qovurmaga qo’ziqorin,
murch va unni solib, yana 2daqiqacha qovuramiz.
Qovurmaga 1.5stakan suv
solib, 20-25daqiqa past olovda qaynatamiz.
So’ng bolgraskiy va
brokollini solib, yana 5daqiqa qovuramiz(brokolli pishguncha)
Taomni guruchli yoki
makaronli garnir bilan istemol qilishingiz mumkin.
Alloh dasturhoningizga barokot
bersin Muhaya opa!
Maslahatlar:
1.Rangli bolgarilar o’rniga bitta yashil bolgari ishlatishingiz mumkin.
2.Taomda soya sousining tuzi bo’lganligi uchun taomga tuz solinmaydi, soya sousini esa har kim uning
kuchlilik darajasiga qarab miqdorini belgilaydi.
|