Pazanda
 
Asosiy » 2009 » Aprel » 11 » PIZZA
PIZZA
11:43 PM
                                                 
 
Masalliqlar:
-qiyma yoki mayda to'g'ralgan go'sht
-3 bosh piyoz
-bulg'or qalampiri(bolgarskiy)
-qo'ziqorin
-jo'xori(konservalangan yoki qaynatib pishirilgan)
-150-200gr pishloq(qirg'ichdan o'tkasilgan)
-2 osh-qoshiq pizza sousi yoki ketchup
- 1dona pomidor
 
Tayyorlash:
Avval qiymani piyoz bilan biroz qovurib olamiz. Qo'ziqorinni ham                         
 avval piyozni biroz qvurib,keyin qo'ziqorin solib o'zimizga yoqadi
gan qilib qovurib olamiz(Biz g'irchillaganini yoqtirmaganimiz
uchun ancha qovuramiz pishgunicha).Bulg'or qalampirini to'g'rab,
 qaynagan suv qaynoqligida 2minga solib, olamiz.                   
yoyamiz.
a.Qo'limiz bilan hamirning markazidan sekin-sekin tashqi tomonga
hamirni itarib, chetlarini 1.5sm qalin qoldirib, o'rta qismini bir tekis
 tova bo'ylab yoyamiz.
b.O'qlovda tovadan biroz hamirni chiqadigan doira shaklida yoyib,
keyin chetini 1.5sm qalinlikda qilib buklab, chetini chiqaramiz.
Usidan biroz vilka bilan teshib chiqamiz.                                                    
2.Hamir ustiga 2 osh-qoshiq sousni yoyib, ketidan go'shtni, so'ngra
biroz piyoz, keyin qo'ziqorinni, bulg'or qalampiri, jo'xorini solib, 
ustidan pomidorlarni terib, bir chimdim  tuz sepamiz va pishloqni
sekin asrta butun miqdorni yopadigan darajada sepamiz. 200Cda
 qizdirilgan duxovkada 20-25min davomida pishiramiz.
Pishloqni pizza hamirining osti qizargandan keyin olib, sepsa ham
bo'ladi. Pizzani pishishi har hil, kimgadur sabzavotlarning sal
homroq pishishi yoqadi, kimgadir butunlay yaxshi pishishi yoqadi,
shu sababli uning pishishi ham o'zingizdan kelib chiqadi.                          
     
     
Yoqimli ishtaha!
                         
Bo'lim: Pizza | Ko'rilgan: 7592 | Qo'shdi: Muslima_subh | Baholash: 5.0/2 |
Hamma fikrlar: 10
0  
10 Robiya   (2011-04-12 6:02 PM) [Entry]
olloh sizga kuch-quvvat bersin amin

0  
9 Robiya   (2011-04-04 10:10 AM) [Entry]
mashalloh juda ham oson va tushunarli yozar ekansiz raxmat

0  
7 tanqid   (2010-11-21 3:38 PM) [Entry]
Sal tushunarli tilda soddaroq qilib yozsangiz bo'lmaydimi?

1 chidagi b punktini hech tushuna olnadik.


0  
8 Admina   (2010-11-26 12:22 PM) [Entry]
imlo xato to'g'irlandi

0  
6 Admina   (2010-01-27 10:47 AM) [Entry]
wa alaikum assalam
omiiin
pizza qilib kordizmi, rasmlaridan qo'ying bemalol Naima ))

0  
5 Naima   (2009-10-29 3:10 AM) [Entry]
Assalomu alakum!
Mashallah pizzalar juda zo'r chiqibdi. Illoyim Allohim dasturxoningizga barakkat bersin!
Kattakon raxmat.

0  
4 Admina   (2009-09-30 10:14 AM) [Entry]
Alloh yordam bersin sizga.
Mandaku rossa o'xshagan boshida, qilaverib tajribayam ortarkan : )

-1  
3 oisha081208   (2009-09-22 1:36 AM) [Entry]
Assalomu alaykum, shu saytga sal ertaroq kirsam bolarkan, sad bugun pizza qilgan edim, xamirini qalin qilib yuborib yarmi pishib yarmi pishmiy qoldi, afsus yaxshiyam dadamiz yoq bolmasa rosa kulardila, endi ozim eb otiribman ustidagi sabzavotini, 2 marta pishirdim xam pishmay qoldi, cry endi shu erdan organaman, olloh rozi bolsin, ! smile

0  
2 Admina   (2009-05-09 1:41 PM) [Entry]
judaaa maqtavoribsiz, unchalikmas, uyimdigila hursand bo'lsin deb har hil fikrla qilib, taomla pishirib, kashf qilib yuraman, hozir lekin saytda unchalik ham rasmlarim yaxshi chiqmayatganga o'xshaydi, forumdagi Pazanda haqida fikrlaringiz-http://pazanda.ucoz.com/forum/9-2-1 mavzusida har-hil fikrlarni bildirsangiz bo'ladi, ayniqsa tanqidiylari saytimizga foyda keltiradi inshaalloh smile

0  
1 Afifa_uz   (2009-05-04 2:45 PM) [Entry]
mashaAlloh, juda mazali bosa kkaaa, qollariz dard kormasin, rossa pazandaykansizda oziyam, qoyilman biggrin ishtaham ochilib ketti cry

Имя *:
Email *:
Код *:
Shanba, 2024-11-23, 8:30 AM
Приветствую Вас Гость
Asosiy Mening profilim | Chiqish
Sana
Sana
Sana
Sana
Calls baqlajon banan+kivi shashlik kimbab bodring somsa kartoshka fri tovuq pishirmasi barbucue mayonezli salat pancake asal kartoshka qovurma bodring salat quymoq nonushta baliq kotlet tuxum turkiya taomi baqlajonli pizza qiymali taom sabzavotli salat qovurma salat baqlajon say beshtbarmoq borek 1-2yoshli bolalar uchun bananli tvorog bolalarga alvonlik bolalarga alvonlik1-2yoshli bolalar Pizza qiyma pirog sharbat lavash shaurma hamiri kartoshka qovurma jigar qovurma oshirma hamir bulochka hamiri tovuq tovuq sho'rva cantik chantiq baliq tvorog tortilla mayonez Sabzavot va mayonezli salat hamir belyaj kotlet non murabboli pirog bulochka baliq konservasi karam bug'da pishiriladigan taomlar gamburger tort qiymali koptokchalar teftel biskvit rulet palov hamirli taom bodringli salat blinchik oshirma hamirdan taom Buxorocha osh Buxorocha palov salat baqlajonli salat sabzavotli pizza bolgarskiydan do'lma bolalar uchun tovuq sho'rva pakora baqlajonli rulet salat Bolalar uchun makaron sho'rva cho'zma lag'mon hamiri bolalar nonushtasi uchun Shirguruch bolalar uchun sutli nonushta bolalar uchun mastava Bolalar uchun kotletlar Lavlagili salat Baliqni qovurish Blinchiklar Brokolli qaynatish Baliq-duxovkada tovuq dimlama Brokolli-omlet brokolli-pizza Bananle keks arF kuni chizkeyk cheesecake cheesecake chizkeyk Begoyim sayti
Bo'limlar
O'bek milliy taomlari [8]
Korea taomlari [4]
Xindiston taomlari [6]
Turkiya taomlari [5]
Uyg'ur taomlari [3]
Evropa taomlari [1]
Turli xil mamlakatlar taomlari [2]
Nonushta [19]
Umumiy Taomlar [30]
qovurma,dimlama,suyuq va hkz
Baliqdan taomlar [4]
Tovuqdan taomlar [9]
Somsalar [10]
Manti va xonimlar [3]
Shashliklar [2]
Kotletlar [7]
qiyma mahsulotlari
Gamburgerlar [6]
Shaurmalar [5]
Perajkalar [4]
Tushenkalar [1]
Makaron mahsulotlari [2]
Hamir maxsulotlari [4]
Pizza [8]
Nonlar [5]
Souslar [4]
Garnirlar [1]
Salatlar [20]
Pishiriqlar [4]
Tortlar [12]
Ruletlar [3]
Piroglar [6]
Bulochkalar [6]
Pechen'elar [2]
Kremlar [2]
Sut va sut mahsulotlari [4]
Ichimliklar [6]
Soklar [1]
Tuzlamalar [3]
Boshqalar [10]
Pop-kornlar [4]
Suxariklar [1]
Emizikli onalar uchun reseptlar [2]
6oylik-1yoshgacha Bolalar Taomnomasi [1]
1dan 2yoshgacha Bolalar Taomnomasi [7]
Turli tillardagi reseptlar [3]
Bizning aslimiz-Islom! [5]
Yangiliklar [2]

Copyright Pazanda.ucoz.com © 2024