Asosiy » Архив материалов
!!! BISMILLAH!!!
Masalliqlar(7kishi uchun): -4dona piyoz
-4dona kartoshka
-1stakan no’xat uni
-2stakan o’simlik yog’i -tuz, ziravorlar(pakora masalasi, achchiqlar)
-hoshiga ko’ra shpinat
Tayyorlash: Piyozni parrak, kartoshkani ingichka qilib to’g’raymiz.
Barcha ziravor, tuz va no’xat unini solib aralashtiramiz.
|
!!! BISMILLAH!!!
Masalliqlar(2kishi uchun): -1dona tuxum
-4bo’lak toster noni
-1osh-q o’simlik yog’i
-tuz
Tayyorlash: Tuxum va tuzni aralashtirib, aralashmaga toster nonini botiramiz.
Past olovda qizigan yog’da ikkala tomonini qizartirib olamiz.
Категория: Nonushta |
Просмотров: 2524 |
Добавил: Admina |
Дата: 2010-02-07
|
|
!!! BISMILLAH!!!
Masalliqlar(3kishi uchun): -100gr qiyma go’sht
-2dona piyoz
-2-3dona kartoshka
-2dona pamildori
-sabzavotlar(kobachki,balgarskiy,baqlajon va hkz) \
-5osh-q o’simlik yog’i -guruch(bolgarskiy hajmi va miqdoriga qarab, asosan har bir bolgarskiyga bir siqimdan hisoblanadi)
-tuz, ziravorlar
Tayyorlash: Past olovda qizigan yog’da avval piyozni qizartirib olib, ketidan qirg’ichdan chiqarilgan pamildorini solamiz va 5daqiqa qovuramiz, bunda pamildorini suvi biroz qolishi lozim.
|
!!! BISMILLAH!!!
Masalliqlar(4 kishi uchun): -200gr qiyma go’sht(yoki mayda to’g’ralgan go’sht)
-1dona piyoz
-2dona kartoshka
-1dona pamildori(yoki 1osh-q tomat)
-sabzavotlar(bolgarskiy,sabzi va hkz)
-2osh-q o’simlik yog’i
-tuz, ziravorlar
-0.5 piyola guruch
Tayyorlash: Past olovda qizigan yoqqa mayda to’g’ralgan piyozni solib, 5daqiqa(qizarguncha) qovuramiz. So’ng go’sht solib, oqarguncha qovuramiz(go’sht suyakli bo’lsa mastava mazaliroq chiqadi)
|
!!! BISMILLAH!!!
Masalliqlar(4 kishi uchun): -200-300gr lahm go’sht
-1bosh piyoz
-2dona pamildori
-sabzavotlar(bolgarskiy,baqlajon,sabzi,kobachki va hkz)
-5-6dona o’rtacha kartoshka
-1stakan o’simlik yog’i
-tuz, ziravorlar
Tayyorlash: Yog’ni baland olovda qizdirib olib, yirik to’g’ralgan kartoshkani solamiz. 2-3daqiqadan so’ng kartoshkani aralashtioramiz, toki kartoshka qizarguncha shu olovda qovuramiz va qizargach suzib olamiz.
|
!!! BISMILLAH!!!
-3osh-q o’simlik yog’i
-1dona piyoz
-1dona bolgarskiy
-100gr qo’ziqorin
-4osh-q jo’xori
-2bo’lak kichik pamildori
-tuz, ziravorlar
-400gr pishloq
Tayyorlash:
Piyozning ¼(to’rtdan bir qismi)ni 2osh-q yog’da qizigan tovaga solib, bir aylantiramiz va ketidan yirik to’g’ralgan qo’ziqorinlarni solamiz.(qo’ziqorinni qoqi qilib qurutib, shundoq solsa
...
Читать дальше »
Категория: Pizza |
Просмотров: 7731 |
Добавил: Admina |
Дата: 2010-02-04
|
|
!!! BISMILLAH!!!
Masalliqlar(2ta pizza uchun): -0.5ta piyoz
-2dona pamildori
-2bo’lak sarimsoq
-1osh-q o’simlik yog’i
-tuz, ziravorlar
Tayyorlash: Juda mayda to’g’ralgan piyozni past olovda qizigan yog’da qovuramiz.
So’ngra maydalangan sarimsoqni solib, chirsillaguncha qovurib, ketidan qirg’ichdan chiqarilgan pamildorini solib(yoki po’sti archilib, juda mayda to’g’ralgan pamildori) suvi ketguncha qovuramiz.
Категория: Souslar |
Просмотров: 4189 |
Добавил: Admina |
Дата: 2010-02-03
|
|
!!! BISMILLAH!!!
Masalliqlar(2kishi uchun):
-1bosh piyoz
-0.5ta sabzi
-1dona bodring
-1osh-q jo’xori konservasi
-1osh-q o’simlik yog’i
-tuz, ziravolar
Tayyorlash:
Past olovda qizigan yog’da piyozni qizarguncha qovuramiz.
So’ng qirg’ichdan chiqarilgan sabzini solib, bir aralashtirib olovni o’chiramiz.
Категория: Salatlar |
Просмотров: 12099 |
Добавил: Admina |
Дата: 2010-02-03
|
|
!!! BISMILLAH!!!
Masalliqlar(4 kishi uchun): -300gr jigar
-2 bosh piyoz
-1stakan qatiq
-sabzavotlar(bolgarskiy, sarimsoq, baqlajon, sabzi va hkz)
-1dona pamildori
-1.5 cho’mich yog’
Tayyorlash: Qizigan yoqqa kubik to’g’ralgan jigarni solib, qovuramiz. Go’sht ranggi oqargach, parrak to’g’ralgan piyozni solamiz va 15daqiqa past olovda dimlab qo’yamiz(jigar suvi ketgunicha)
Sabzavolarni kubik shaklda to’g’rab solamiz. Ketidan pamildorini solamiz va pamildori suvi ketgunicha past olovda dimlab qo’ya
...
Читать дальше »
|
!!! BISMILLAH!!!
Masalliqlar(4 kishi uchun): -1.5stakan sut(yoki suv)
-1ta tuxum
-1chimdim tuz
-1osh-q droja
-4stakan un
-30gr havo haroratida eritilgan margarin
Tayyorlash: Un bilan margarinni uqalaymiz.
Un o’rtasidan chuqurcha ochib, droja,tuzni solamiz. So’ngra iliqdan issiq(lekin qo’l kuymaydigan) sutni solamiz va aralashtirib hamir qoramiz.
|
« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 26 27 » |
|
Sana |
|
|
|
Sana |
|
|
|
Sana |
|
|
|
Sana |
|
|
|
Bo'limlar |
|
|
|